Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2000 zijn wij de vloerenspecialist van Nederland, ook bekend als VSN. Onze specialisten zijn bekwaam in het leggen van vloeren en stofferen van trappen. Wij helpen onze klanten het gehele aankooptraject. Wij komen graag bij u langs om de situatie tot in de kleinste details door te spreken. Als het nodig is egaliseren wij uw vloer of verwijderen de oude vloer. Heeft u na het leggen van uw nieuw vloer vragen?  Dan geven wij vrijblijvend advies over verzorging en onderhoud.

Onze klanten

In principe werken wij voor bedrijven en particulieren door heel Nederland. Voornamelijk komen onze klanten uit de omgeving van Kampen, Zwolle, Lelystad en Dronten. Tot slot hebben wij gewerkt voor verschillende opdrachtgevers uit Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe en Utrecht. In Midden, Noord en Oost Nederland zijn wij een bekende speler in markt.

De voordelen van VSN

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten inmiddels verschillende voordelen bieden. Als de specialist op het gebied van trap stofferen, egaliseren, laminaat, tapijt, PVC en Vinyl leggen.

Ervaring

Sinds 2000 zitten wij in het vak van vloeren en trappen. Door onze ervaringen met klanten weten wij precies uw wensen en behoeften te vertalen naar de gewenste situatie. Door onze expertise overtreffen wij vaak de verwachting van onze klanten. Als deskundigen weten we precies hoe het moet, zodat u lang plezier van uw vloer zult hebben.

Wij zijn niet duur

VSN staat vooral bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer efficiënt, daarnaast doen wij bij VSN alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de scherpste prijs bieden.

Klantgericht

Vooraf  komen wij graag bij u langs om de situatie tot in de kleinste details door te spreken. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte op, waarbij we rekening houden met uw wensen en uw budget. Bij VSN geldt nog steeds dat de klant koning is. Uiteindelijke maken we duidelijke afspraken en weet u precies waar u aan toe bent. Na het leggen van de vloer geven wij vrijblijvend advies over verzorging en onderhoud.

 

Wat kenmerkt ons

  • 16 jaar ervaring
  • Een scherpe prijs
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Legt vloeren door heel Nederland
vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op

Of bel06 38788837