Vinyl vloer laten leggen

Vinyl vloer laten leggen door VSN gebeurt vakkundig

Vinyl vloer laten leggen door Vloerenspecialist Nederland betekent dat uw kiest voor een vinyl legger met jarenlange ervaring. Wij werken met zorg, zijn vakkundig en zijn klaar voordat u er erg in heeft. Dat scheelt in tijd en kosten. Het resultaat is een prachtig en strak gelegde nieuwe vloer zonder hinderlijke bobbels, of scheurtjes aan de randen. Aangezien vinyl relatief dun is, is ook hier de ondergrond erg belangrijk, omdat oneffenheden in de draagvloer direct zichtbaar zijn. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden. Met VSN zien de vloeren in uw huis er in een oogwenk weer verzorgd en stralend uit.

Waarom een vinyl vloer laten leggen?

Momenteel is een van de meest voorkomende vloerbedekkingen Vinyl. Het is verkrijgbaar in vrijwel alle prijsklassen van ‘goedkoop’ tot duur Vinyl van topkwaliteit. Er is een enorm aanbod in Vinyl met alle mogelijke dessins en structuren, ongetwijfeld een van de redenen waarom het zo populair is. Met Vinyl kunt u dus relatief makkelijk precies die sfeer in uw huis kweken die u wenst.

Voordelen van vinyl vloeren

  • Goed betaalbaar
  • Enorme keuze in het assortiment
  • Geluiddempend en isolerend
  • Makkelijk in het onderhoud

Goed om te weten

Vinyl is echter minder duurzaam dan bijvoorbeeld PVC.  Zelfs het betere Vinyl zal na verloop van tijd slijtageplekken vertonen. De duurzaamheid van Vinyl heeft veel te maken met hoe dik de toplaag is en wat voor beschermlaag erop is aangebracht. Vooral de goedkopere varianten, die wel erg mooi ogen, zullen toch na verloop van tijd vervangen moeten worden.

Hoe werken wij?

Mocht u zelf al vinyl hebben aangeschaft en zoekt u een bekwame vloerspecialist dan komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie tot in de kleinste details door te spreken. Heeft u nog geen vinyl aangeschaft dan adviseren wij u graag over de voor u beste oplossing. De showroom staat tot uw beschikking. Hierna maken wij een vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder en doen er alles aan u zo goed en zo spoedig mogelijk verder te helpen.

Succes rust op de pijlers van hard werk, toewijding aan de opdracht en de vastberadenheid een goed product af te leveren.
Bij VSN bent u aan het goede adres.

Wat kenmerkt ons

  • 16 jaar ervaring
  • Een scherpe prijs
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Legt vloeren door heel Nederland
vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Of bel06 38788837