Vloer egaliseren

Vloer egaliseren doet VSN vakkundig

Vloer egaliseren? Zonder een goed fundament vaart geen enkel project wel. Zo is het ook bij het leggen van een goede vloer die jaren mee kan. Dat fundament is het egaliseren van de vloer. Bij VSN bent u aan het juiste adres. Wij zijn ervaren en zijn bekend met alle gangbare mogelijkheden en technieken.

Verschillende opties voor het vlak maken van de vloer

De eerste vraag die moet worden beantwoord bij het vlak maken van een vloer is: wat voor vloer komt er op te liggen. Voor vloeren waarop PVC, linoleum of tapijt komt te liggen kiest men meestal voor het gebruik van een vloeibaar egalisatiemiddel. Voor laminaat wordt doorgaans gekozen voor groene platen, soms ook voor houten platen of voor een zogenaamde zwevende ondervloer (d.w.z. een dekvloer die los op een dragende vloer wordt aangebracht).

Waarom Vloerenspecialist Nederland?

Het goed egaliseren van een vloer vraagt de nodige kennis en ervaring. Een slecht geëgaliseerde vloer heeft direct zichtbaar invloed op de te leggen vloerbedekking. Wij werken vlot en vakkundig en weten precies waar de knelpunten liggen. Bij VSN bent u verzekerd van een goed resultaat en zult u met een gerust hart uw vloer kunnen leggen of laten leggen.

Meer weten over het vlak maken van een vloer?

Heeft u vragen over het egaliseren van uw vloer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om u zo goed en spoedig mogelijk verder te helpen. Bij VSN bent u welkom en geldt nog steeds dat de klant koning is.

Wat kenmerkt ons

  • 16 jaar ervaring
  • Een scherpe prijs
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Legt vloeren door heel Nederland
vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Of bel06 38788837